Coronavirus, numere exacte sau nu? China acuzată de ”cremarea corpurilor în secret”

Cu aproximativ 7.771 de persoane infectate cu coronavirus în China, țara este acuzată acum de cremarea corpurilor în secret  înainte de a fi identificate și adăugate pe lista numărului de decese.

Coronavirusul a infectat acum mai multe persoane în China decât SARS, și care a provocat haos în țară în 2002, cu 5.327 de cazuri confirmate. William Yang, corespondent pentru The  Guardian, susține că China ascunde numărul real de decese, trimițând cadavrele direct în crematorii fără a le identifica.

Citește și Coronavirus, OMS declară stare de urgență globală: numărul morților se ridică la 213

El a scris pe Twitter: „Media chineză a intervievat persoanele care lucrează la centrele de crematare locale, confirmând că multe cadavre au fost trimise direct de la spitale la cramatorii, fără a fi identificate în mod corespunzător. Acest lucru înseamnă că există alți oameni care au murit de virus, și care nu au fost înregistrați oficial” .

virus 1

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.