Coronavirus, numărul persoanelor decedate a crescut dramatic: 56 de victime, 2 mii infectați

Numărul morților cauzate de coronavirusul în China a crescut la 56, iar numărul persoanelor infectate din întreaga țară este aproape de 2 mii. Este cel mai recent bilanț lansat de autorități, care a crescut în doar câteva ore .În ultimele 24 de ore, 15 persoane au murit și s-au înregistrat cel puțin 688 de noi cazuri confirmate, potrivit Comisiei Naționale de Sănătate. Din noile decese, 13 au avut loc în provincia Hubei,în Wuhan.

Citește și Locuitorii orașelor în carantină sunt disperați: un bărbat și-a acoprit nasul și gura cu absorbant

Producătorul auto francez PSA, care produce mărcile Peugeot și Citroen,  și-a repatriat personalul de la Wuhan. Evacuarea – a spus PSA într-o declarație – a fost „realizată în colaborare deplină cu autoritățile chineze și consulatul francez” și a implicat 38 de persoane și familiile lor care lucrează în regiunea Wuhan. Aceștia ar fi fost în carantină în orașul Changsha, la aproximativ 300 de kilometri de Wuhan, de unde își are originea virusul, se arată într-un comunicat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.