Coronavirus, numărul morților din lume depășește 370 de mii

Numărul de decese cauzate de coronavirus la nivel mondial este de peste 370.000 (371.700), potrivit datelor universității americane Johns Hopkins. Statele Unite au înregistrat cel mai mare număr de victime, 104.319. Urmează Marea Britanie (38.571 morți) și Italia (33.415).

Coronavirus, Spania se gândește să prelungească starea de urgență până pe 21 iunie

 Există peste 6,15 milioane de cazuri de infecție recunoscute la nivel mondial (6.152.160), dintre care aproximativ 1,8 milioane în SUA și peste jumătate de milion în Brazilia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.