Coronavirus: numărul infecțiilor din Rusia au depășit pe cele din China

Exploziile infecțiilor în Rusia au depășit pe cele din China unde 6.000 de persoane au fost testate pozitiv de coronavirus în ultimele 24 de ore, iar numărul a ajuns la  87147, a depășit oficial China. Potrivit bilanțului de duminică 26 aprilie 2020, China a înregistrat   83.912 de cazuri. După luni de închidere luni s-au redeschis școlile  la Beijing și Shanghai.

Datele au fost difuzate de centrul de operații de gestionare a situațiilor de urgență, confirmând că Federația Rusă a devenit a noua țară din numărul de cazuri pozitive . Primele în clasifică rămân Statele Unite ,  Spania, Italia și Franța.

În ceea ce privește numărul deceselor care au avut loc în Rusia, totalul   a crescut la 794. Numărul de pacienți considerați vindecați a ajuns la 7.346 .  După numeroase teste efectuate din martie până în 26 aprilie, în Rusia s-au înregistrat 874 de infecții în armată, dintre care patru sunt în stare gravă. Acest lucru a fost dezvăluit de Ministerul Apărării din Rusia, adăugând că, printre ceilalți infectați în sistemul militar, există 971 de profesori și studenți ai academiilor militare.

China promovează remedii alternative : vezica biliară a ursului, leac împotriva Covid-19

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.