Coronavirus, numărul deceselor în Spania a ajuns aproape la 2300 de morți

Coronavirusul a ucis 2.229 de persoane în Spania. Pentru a furniza cele mai recente cifre ale epidemiei este publicația „El Pais”, care citează Ministerul Sănătății din Madrid, care vorbește și despre peste 35 de mii de infectați.

Citește și Coronavirus Spania: cadavrele mai multor bătrâni au fost descoperite abandonate în mai multe aziluri

De asemenea, Spania – potrivit ziarului – “se confruntă cu o expansiune teritorială a epidemiei mult mai accentuată decât cea italiană. În ambele cazuri, aproximativ 90% din primele 100 de decese au avut loc în trei regiuni.  Spre deosebire de Italia, „în Spania s-a înregistrat o creștere accelerată a cazurilor într-un grup de comunități autonome, Catalonia , Castilia și Leon, Castilia-La Mancha și, chiar dacă într-o măsură mai mică și Comunitatea Valencia”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.