Coronavirus, numărul deceselor în Franța crește rapid: 264

Ultimul bilanț privind numărul deceselor în Franța este de număr de 264 de decese și 9.134 infectate cu coronavirus, au anunțat autoritățile medicale .

Citește și Coronavirus în Italia, astăzi 475 de morți și 2.648 infectați: totalul cazurilor se ridică la 28.710

În prezent, există 3.626 de persoane spitalizate, dintre care 931 sunt în terapie intensivă.  50% dintre pacienții aflați în reanimare au sub 60 de ani. “Epidemia este rapidă, cu dublarea cazurilor în fiecare zi”, a declarat directorul sănătății, Jerome Salomon, citat de Le Figaro.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.