Coronavirus, numărul deceselor a crescut la 132

Până în prezent, coronavirusul din Wuhan a provocat 132 decese în China, comparativ cu 5.974 de infecții confirmate. Numărul  depășește acum virusul Sars în 2002-2003, care, conform statisticilor oficiale, s-a oprit la 5.327 (dar cu 349 de decese).

Citește și În timp ce îi ucidea, le cânta cântece de leagăn: așa și-a ucis mama criminală cei trei copilași

Între timp, datele arată o posibilă încetinire a infecțiilor: marți au fost confirmate luni 1.459 față de 2.077. În China, rămân 9.239 de cazuri suspecte, iar 103 supraviețuitori externați  din spitale.

Emiratele Arabe Unite au confirmat primul lor caz de coronavirus chinezesc,  în cadrul unei familii din Wuhan. Ministerul Sănătății din Emirat nu exclude că și alți membri ai familiei pot fi infectați. „Sănătatea celor afectați este stabilă”, a adăugat ministerul fără a specifica numărul de persoane afectate de coronavirus

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.