Coronavirus, numărul de decese provocate în urma prăbușirii hotelului din China a crescut la 20

Numărul de decese confirmate după prăbușirea hotelului Xinjia din orașul chinezesc Quanzhou, folosit pentru carantina persoanelor cu infecție cu coronavirus a crescut la 20.

Citește și Coronavirusul din China: un hotel folosit pentru carantină s-a prăbușit ! 70 de persoane se află sub moloz, 28 salvate

41 de persoane au fost salvate de sub dărâmături, în timp ce numărul persoanelor dispărute s-a redus la 10. Salvatorii continuă încă să lucreze pentru a căuta persoanele blocate sub molozuri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.