Coronavirus, numărul de decese în SUA a crescut din nou: 2.772 în 24 de ore

Numărul deceselor prin coronavirus a crescut din nou în Statele Unite, unde s-au înregistrat alte 48.529 de cazuri noi și 2.772 de decese în toată țara, o creștere semnificativă comparativ cu ziua precedentă, când decesele au fost de aproximativ jumătate.

Conform numărului de la Universitatea Johns Hopkins, numărul morților în Statele Unite a ajuns  la 53.751, în timp ce cazurile confirmate la 938.072.

Marea Britanie: miniștrii au fost avertizați încă de anul trecut despre riscul unei pandemii cauzate de Coronavirus

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.