Coronavirus, nu poate fi alături de soția sa bolnavă de cancer, dar nu renunță …

Restricțiile cauzate de urgența de coronavirus împiedică un bărbat să stea lângă soția sa în timpul chimioterapiei, dar el nu renunță. Măsurile de resctricții împotriva coronavirusului îl împiedică să fie lângă soția lui bolnavă de cancer în timpul ședinței de chimioterapie în spital, dar nu renunță: ia un scaun, îl așează în afara spitalului și așteaptă soția cu un mesaj pe care l-a făcut împreună cu cei trei copii ai lor:  “Nu pot fi cu tine, dar sunt aici.”  Este povestea texanului Albert Conner, povestită de Daily Mail .

Povestea tinerilor soți Albert și Kelly a început în ianuarie, când ea a fost diagnosticată cu cancer de sân și el îi promisese că să o însoțească mereu, în fiecare ședință de terapie. Apoi lucrurile s-au schimbat: restricțiile cauzate de urgența pentru sănătate împiedică bărbatul să fie alături de soția sa, dar el găsește o modalitate de a nu-și încălca promisiunea.

Urgența violențelor domestice în Liban: o fetiță a fost ucisă în bătaie de tatăl ei

Așadar, pe 30 martie, când Kelly Conner s-a dus la MD Anderson în Sugar Land (Texas), pentru a-și face tratamentul de chimioterapie, Albert a decis să o urmeze cu cei trei copii ai lor. Odată ajuns acolo, i-a trims un mesaj pe telefon : „Uitaă-te pe fereastră”. Și el era acolo, în fața spitalului, așezat pe un scaun lângă mașina parcată cu un carton pe care scria: „Nu pot fi cu tine, dar sunt aici, te iubesc. PS: Mulțumesc întregului personal! ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.