Coronavirus, nu mai au unde să-și pună morții: rezidenților din Ecuador le sunt distribuite sicrie din carton VIDEO

Deoarece țara se confruntă cu o enormă presiune cauzată de focarul de coronavirus, morgile sunt la limită din cauza numărului mare de decese. Autoritățile din orașul de coastă Guayaquil din Ecuador pentru a face față lipsei de sicrie din lemn, au răspuns prin distribuirea de cutii de carton, scrie Mirror

Imaginile înregistrate luni,  locuitorii așteaptă în afara cimitirului orașului pentru a-și ridica sicriele de carton și pentru a oferi o înmormântare corespunzătoare membrilor familiei răpuși de coronavirus. Ecuador a fost cea mai afectată țară din America Latină și mulți dintre cei care așteaptă să-și îngroape cei dragi se plâng de guvern în timpul crizei, spunând că sicriele din carton nu  sunt potrivite pentru depozitarea cadavrelor ( cum să nu le dai dreptate?)

În curtea cimiterelor zac morții băgați în cutii de carton iar cădura de peste zi ajută la descompunerea cadavrelor umezind cartonul. Aproximativ 2000 de sicrie din carton pline și umede au fost abandonate de localnici pe străzi  în speranța că vor fi colectate de autorități.

În Ecuador, efectul coronavirusului este apocaliptic: cadavrele sunt abandonate și arse pe străzi / VIDEO

Începând de luni, s-au înregistrat 3.747 de cazuri confirmate și 191 de decese. Președintele Lenin Moreno a declarat că numerele reale ale morților ar putea fi mult mai mari iar autoritățile au confirmat că strâng mai mult de 100 de cadavre pe zi.

Sursa: Mirror, Ruply

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.