Coronavirus, noul vârf al deceselor în SUA: aproape 2 mii într-o singură zi

Aproximativ 2.000 de persoane au murit în Statele Unite din cauza coronavirusului în ultimele 24 de ore. Acesta este cel mai negru bilanț în doar 24 de ore din lume de la începutul pandemiei. Creșterea impresionantă (+1.939 victime) aduce decesele în SUA la 12.722. Cei infectați sunt acum aproape 400 de mii, conform datelor furnizate de Universitatea John Hopkins.

Coronavirus, Miss Anglia lasă sceptrul și merge în prima linie împotriva Covid

Trump acuză celelalte țări că dau numere false despre epidemie: „Raportează numere înșelătoare sau greșite”.

”Alte țări au de fapt  mai multe cazuri de coronavirus decât cele raportate, raportând doar numere înșelătoare sau greșite”: spune președintele Donald Trump, contestând că Statele Unite sunt țara cu cele mai multe infecții din lume.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.