Coronavirus, nou record de cazuri în Rusia: 14.231 în ultimele 24 de ore

Nouă record a cazurilor de infecții în Rusia de la începutul pandemiei coronavirusului: în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate alte 14.231 de cazuri pentru un total de 1.340.409 infecții.

Citește și Noile restricții pentru coronavirus în Europa

De asemenea, decesele au atins apogeul: după recordul de 244 de decese de ieri, în ultimele 24 de ore, alți 239 de pacienți cu Covid-19 au murit în Rusia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.