Coronavirus, nou număr de decese în Franța: 762 în 24 de ore

Nou record de decese într-o singură zi în Franța, 762 de decese în ultimele 24 de ore. Prin urmare, numărul de deces al coronavirusului crește la 15.729,  10.129 în spitale și 5.600 în casele de odihnă. Datele au fost publicate de directorul general al sănătății, Jerome Salomon.

Coronavirus ? Putin a tușit la începutul summitului. Kremlin: ”Nu are nimic”

Situația din terapiile intensive se îmbunătățește, unde pentru a șasea zi consecutivă se înregistrează o scădere a spitalizărilor: în prezent sunt 6.730 în total.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.