Coronavirus, nou decret: zona roșie a fost extinsă în toată Italia

Zona roșie a fost extinsă în toată Italia: printre măsurile extinse pe întreg teritoriul național se află închiderea tuturor școlilor până pe 3 aprilie viitoare, precum și blocarea tuturor evenimentelor sportive peste tot. Anunțul a fost făcut de premierul Giuseppe Conte, care s-a întâlnit astăzi cu liderii majoritari.

Citește și Coronavirus Italia: 7.985 de infecții, 463 de morți și 724 vindecați

Măsurile împotriva răspândirii coronavirusului adoptate în nordul Italiei, considerate zone roșii vor fi extinse în toată Italia. Acest lucru a fost anunțat de premierul Giuseppe Conte. Seara, premierul s-a întâlnit cu șefii delegațiilor forțelor majoritare. S-a decis standardizarea strategiei de contrast a lui Sars-Cov-2 pe întreg teritoriul național. Printre măsurile extinse pe întreg teritoriul național se numără închiderea tuturor școlilor până pe 3 aprilie, precum și blocarea tuturor evenimentelor sportive de pretutindeni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.