Coronavirus, noi simptome îi pun pe experți în alertă: „Atenție la tremurături și urticarie”

Tremurături și urticarie. Acestea sunt noile simptome care v-ar putea avertiza asupra prezenței coronavirusului, potrivit British Journal of Dermatology. Se pare că covid-19 se schimbă, potrivit experților, ar fi mai puțin agresiv, dar se observă alte simptome de care inițial nu se știa nimic.

Conform rapoartelor de la Atlanta CDC, Centrele americane pentru controlul și prevenirea bolilor, care se ocupă cu sănătatea la nivel mondial, simptome cunoscute ale covidului, precum febra, tusea și dificultăți de respirație, li s-au adăugat frisoane, tremur persistent cu frisoane, dureri musculare, dureri de cap, dureri de gât și pierderea gustului și mirosului. Apoi, un alt spion vine de la dermatologi, care ar fi cel al erupțiilor cutanate.

Coronavirusul și reacțiile șocante: Ce s-a întâmplat cu pielea a doi doctori după tratament ? FOTO

Experții continuă să avertizeze că, Covid-19 este un virus asemănător cameleonului, capabil să afecteze diferite organe și din acest motiv se manifestă sub diferite forme și nu afectează nu numai plămânii , dar și rinichii, inima, articulațiile și chiar pielea, chiar dacă aceste manifestări nu sunt printre cele mai frecvente.   Organizația Mondială a Sănătății, nu este în totalitate de acord cu raportarea noilor simptome și continuă să susțină că semnele la care se face referire sunt întotdeauna tuse uscată, febră mare și dificultăți de respirație.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.