Coronavirus, noi date statistice: persoanele de culoare riscă de două ori mai mult

Coronavirusul din Marea Britanie are un impact mult mai semnificativ asupra membrilor minorităților etnice decât conaționalii lor albi. Acest lucru rezultă dintr-o analiză a Oficiului pentru Statistică Națională care combină date despre decesele persoanelor care au contractat Covid-19 cu informațiile privind etnia bazate pe recensământul din 2011. Rezultatul este că persoanele de culoare, atât bărbații cât și bărbații femeile au aproape de două ori mai multe șanse să moară decât compatrioții lor.

Redeschiderea școlilor: brățara care vibrează și se luminează dacă nu se menține distanța de un metru

Analiza, subliniază „BBC”, contravine vârstei, locul în care au trăit și alți factori, cum ar fi accesul sănătate. Bărbații și femeile din comunitățile indiene, bengaleze și pakistaneze sunt, de asemenea, mai expuși riscurilor decât albii, datele prezentând șanse între 30% și 80% mai mari de deces .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.