Coronavirus, niciodată nu au fost atât de multe cazuri în 24 de ore: 191.700

Peste 191.700 de noi cazuri de coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore la nivel mondial, conform datelor furnizate de Universitatea Johns Hopkins. Aceasta este cea mai mare creștere înregistrată într-o zi de la izbucnirea pandemiei.

În ciuda curbei epidemice, plajele britanice au fost luate cu asalt: guvernul amenință cu închiderea totală

Aceasta crește duce la 9.815.246 de persoane infectate de Covid-19 în întreaga lume, în timp ce 494.596 de oameni și-au pierdut viața din cauza complicațiilor legate de infecție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.