Coronavirus New York: școli închise până la sfârșitul anului școlar

Școlile publice din New York vor rămâne închise până la sfârșitul anului școlar. Acest lucru a fost anunțat de primarul Bill de Blasio, precizând că este „nerealist” să credem că le putem redeschide mai devreme.

Descoperire îngrijorătoare ! În Coreea de Sud, coronavirusul s-a „reactivat” la cel puțin 51 de pacienți externați

“Trebuie să spun că nu putem redeschide școlile pentru restul acestui an școlar și este dureros, dar vă pot spune că este ceea ce este cel mai corect”, a spus primarul. Școlile din orașul american, cel mai lovit  de Covid-19,  s-au închis pe 16 martie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.