Coronavirus, New York prelungește blocajul cu încă o lună: 606 morți

Statul New York a prelungit blocajul până la 15 mai pentru urgența coronavirusului. Acest lucru a fost anunțat de guvernatorul Andrew Cuomo, care a prelungit termenele închiderilor serviciilor neesențiale cu încă o lună, în ciuda presiunilor contrare ale lui Donald Trump.

Coronavirus, record de decese în ultimele 24 de ore: 4.591 de victime

Alarma rămâne ridicată în zonă, unde alte 606 de persoane au decedat în ultimele 24 de ore, aducând numărul total de decese la 12.192

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.