Coronavirus, New York, Las Vegas și Los Angeles închid localurile

New York, Las Vegas și Los Angeles au decis o să adopte restricții pentru a opri coronavirusul. Primarul New York-ului a ordonat începând de marți 17, închiderea barurilor și a restaurantelor (cu excepția transportului la domiciliu ), în timp ce Los Angeles a mai adăugat listei de restricții și cluburile, cinematografele și teatrele.

Citește și Coronavirus, New York închide toate școlile publice

În Las Vegas unele dintre cele mai cunoscute cazinouri își închid spontan ușile. De asemenea, mai multe localuri se vor închide și în California, Illinois și Ohio.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.