Coronavirus, New York închide toate școlile publice

New York va închide toate școlile publice la începutul acestei săptămâni, a declarat guvernatorul de stat, Andrew Cuomo. Între timp, Donald Trump lansează un apel către americani să nu golească rafturile supermarketurilor.

Citește și Coronavirus Marea Britanie, documentul secret: „Epidemia va dura un an”

“Nu este nevoie să acumulați proviziile”, a declarat președintele SUA. „Magazinele vor rămâne deschise”, a exclamat deputatul Mike Pence.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.