Coronavirus New York: în Queens sinuciderile s-au dublat de la începutul blocării

De la începutul blocajului, sinuciderile s-au dublat în Queens, unul dintre cartierele din New York, orașul american cel mai lovit de epidemia de coronavirus. Alarma a fost lansată de avocatul districtului Melinda Katz, subliniind că „ sănătatea mintală în această criză de sănătate” trebuie, de asemenea, luată în considerare.

Conform datelor arătate de Katz din 15 martie până ieri, 16 persoane s-au sinucis în Queens, de două ori mai mult decât numărul persoanelor care s-au sinucis în ​​aceeași perioadă a anului trecut. Guvernatorul Andrew Cuomo a ordonat blocarea pe 20 martie. Dintr-un total de peste 17.000 de victime Covid19 în New York, s-au înregistrat 3.581 de morți și peste 48.000 de cazuri confirmate în Queens, conform datelor de la John Hopkins University.

Nebunia dezinfestanților ca antidot, continuă: doi americani au ajuns de urgență la spital

„Victimele sunt și tinere și în vârstă, nimeni nu este imun”, a spus ea privind persoanele care s-au sinucis făcând apoi un apel către locuitorii din New York . “Vă rugăm să vă sunați prietenii și prietenii și vecinii, trebuie să ne verificăm unii pe alții, deoarece nimeni nu trebuie lăsat singur în această situație și nu există nicio rușine în căutarea ajutorului”, a concluzionat ea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.