Coronavirus, New York a revizuit numărul victimelor: 10 mii

Autoritățile din New York au decis să includă în numărul victimelor coronavirusului din orașul american, cel mai afectate de epidemie și  persoanele care probabil au murit din cauza virusului, dar nu au fost niciodată testate. O decizie care crește brusc numărul victimelor Covid-19 din oraș cu  3.700 ajungând astfel la peste zece mii, în timp ce numărul morților din  Statele Unite a crescut  cu 17% ajungând astfel al totalul de 26.000.

Coronavirus ? Putin a tușit la începutul summitului. Kremlin: ”Nu are nimic”

Departamentul de Sănătate din New York au urmărit numărul persoanelor care au murit cu simptome de Covid-19  dar care nu au fost declarate oficial pozitivi din cauza lipsei de teste. Astăzi s-a decis adăugarea lor la cei decedați oficial din cauza virusului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.