Coronavirus, New York 950 de cazuri și cel puțin 7 morți

În statul New York, numărul de persoane infectate cu coronavirus crește. În total, 950 de persoane au fost pozitive, dintre care 463 la New York, cu 163 mai multe decât ieri.

Citește și Coronavirus Italia, 23.073 infectați și peste 2.000 de morți: doar astăzi 349 de decese

În schimb, numărul deceselor a crescut la 7. Guvernatorul Andrew Cuomo a spus, adăugând că „New York este cel mai afectat stat american”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.