Coronavirus, New york: 100% dintre lucrători trebuie să stea acasă

Statele Unite iau măsuri mai stricte pentru a combate răspândirea coronavirusului. În statul New York, 100% dintre lucrători, cu excepția personalului esențial, au fost solicitați să nu se deplaseze.

Citește și Coronavirus Italia: bilanț devastator: mai mult de 600 de decese într-o singură zi

Acest lucru a fost anunțat de guvernatorul Andrew Cuomo. “Stai acasă, nu iei transportul în comun decât dacă este strict necesar”, a spus el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.