Coronavirus, Netanyahu: „Israelul este în stare de urgență”

Israel se află în prezent într-o „stare de urgență”. Acest lucru a fost declarat de premierul Benjamin Netanyahu, comentând numărul alarmant de noi cazuri de coronavirus din țară.

“Suntem în stare de urgență, nu putem amâna legislația” privind luarea de măsuri împotriva virusului, a declarat Netanyahu, citat de mass-media locală, la începutul Consiliului de Miniștri. Primul ministru a anunțat noi dispoziții pentru oprirea infecțiilor, adăugând că țara se confruntă cu un „atac reînnoit de coronavirus”.

Coronavirus, peste 530 de mii de morți în întreaga lume

Alte 803 de cazuri de Covid-19 au fost raportate în statul evreu în ultimele 24 de ore, dar nu au existat decese. Conform datelor furnizate de autoritățile sanitare, în total s-au înregistrat 330 de decese, în timp ce 29.835 de persoane au fost infectate de la începutul pandemiei. În prezent, există 11.189 de cazuri , dintre care 86 sunt în stare gravă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.