Coronavirus, Miss Anglia lasă sceptrul și merge în prima linie împotriva Covid

Miss Anglia a lăsat sceptrul pentru a prelua rolul medicului în prima linie împotriva Coronavirusului . Bhasha Mukherjee în vârstă 24 de ani, a câștigat concursul de frumusețe în 2019: “Nu există un moment mai bun pentru a fi Miss și pentru a  ajuta țara decât acest moment de mare nevoie”, a spus ea.

Bhasha s-a născut în India și la vârsta de 9 ani s-a mutat cu părinții în Regatul Unit. A studiat medicina la Universitatea din Nottingham, specializându-se în boli respiratorii , motiv pentru care acum mai mult decât oricând prezența ei în secție este un cadou. În ciuda faptului că a este Miss Anglia,  medicul a declarat că este disponibiă să facă orice pentru a ajuta.

Coronavirus, febră, tuse și un simptom alarmant: atenție la ochi

La momentul deciziei tânăra se afla în Îndia  și din cauza restricțiilor a întâmpinat mai multe dificultăți în a se întoarce  în Anglia. Înainte de a intra în spital în prima linie, va trebui să stea  14 zile de carantină preventivă, la domiciliu.

„A trebuit absolut să mă întorc acasă. Am vrut să ajung acolo și să mă duc imediat la muncă ”, a spus Bhasha Mukherjee.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.