Coronavirus, ministrul israelian: “Vaccinul este gata în trei săptămâni”

Timpul de a produce un vaccin împotriva Coronavirusului ar putea fi mult mai scurt decât se aștepta. Cercetătorul italian de la spitalul din Roma, Spallanzani, a vorbit că este nevoie de aproximativ un an și jumătate pentru producerea vaccinului.

Alte știri au oferit un timp mai scurt pentru crearea antidotului, dar se pare că o echipă de cercetători israelieni poate să bată pe toată lumea în ce privește timpul: va putea produce descoperirea în termen de trei săptămâni.

Citește și Un participant la un eveniment cu Trump și Pence, pozitiv la coronavirus

Știrile au fost raportate în Jerusalem Post care au redat declarațiile ministrului Ofir Akunis.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.