Coronavirus, ministrul israelian Litzman pozitiv: declarase că Covid-19 este o pedeapsă divină pentru homosexuali

Numai demult, luna trecută ministrul a declaratt că Covid-19 este o „pedeapsă divină pentru homosexuali ”. Pe 1 aprilie, ca și când destinul i-ar fi jucat o farsă,  ultra-conservatorul ministru israelian al sănătății, Yaakov Litzman, a rezultat pozitiv pentru Coronavirus împreună cu soția sa. Litzman, care este și un rabin, a încălcat în mod repetat măsurile privind distanțarea socială, participând la mai multe întâlniri de cult și expunând numeroase autorități din țară la posibile contagii.

Coronavirus, pentru un rabin ultra-ortodox ar fi „pedeapsa divină pentru gay pride”

Și primul ministru Benyamin Netanyahu s-a plasat în carantină voluntară, la fel ca șeful Mossadului, Yossi Cohen , șeful de personal, Aviv Kohavi și alți doi generali. În marea comunitate ḥaredi , din care face parte și  Litzman, mulți dintre ei au rezultat poziviti la Covid-19, mai ales că  au ignorat măsurile impuse de guvern pentru a limita răspândirea infecțiilor.

Ministrul Litzman a acuzat comunitatea homosexuală pentru pandemia Coronavirus . Tot în Israel, rabinul ultra-radical israelian Meir Mazuz a declarat că parada Pride este o „ paradă împotriva naturii ”, deoarece „atunci când cineva împotrivește naturii, cel care a creat natura se răzbună pe el”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.