Coronavirus, ministrul german al Finanțelor Thomas Schäfer, s-a sinucis

Șoc în Hessen , landul german din Frankfurt am Main , unde comisarul pentru finanțe Thomas Schäfer s-a sinucis la 54 de ani, lăsând singuri soția și cei doi copii. Politicianul CDU era un posibil succesor al actualului președinte Volker Bouffier. „Era foarte îngrijorat că nu va fi în măsură să îndeplinească cererile enorme de ajutor din partea populației, în timpul acetsei pendemie ”, a explicat Bouffier.

Potrivit lui Bild, Schäfer a lăsat o scrisoare de rămas bun în care a scris motivele care l-au determinat să se sinucidă, iar cadavrul său a fost găsit sâmbătă, 28 martie, dimineața, lângă linia de cale ferată ICE,  lângă Hochheim.

Citește și Corornavirus, scrisoarea primierului Boris Johnson: ”Dezastrul trebuie încă să vină”

Primele explicații au fost cele al  actualului președinte în Hessen, Volker Bouffier: „Cu toții suntem șocați de moartea neașteptată a lui Schäfer ”, a spus Bouffier, care a mai spus că apariția coronavirusului i-a provocat o anxiatate până a-l împinge la acest gest șocant: “Era foarte îngrijorat că așteptările uriașe și cererile de ajutor din partea populației nu vor fi îndeplinite”, a explicat el.

Cu câteva zile în urmă, vorbind cu parlamentul landului, Schäfer a descris epidemia „provocarea secolului” .  Probabil, convingerea că nu ar putea face suficient pentru a proteja și a ajuta companiile și lucrătorii să gestioneze impactul economic al pandemiei în curs, l-a determinat pe Schäfer să se sinucidă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.