Coronavirus, mii de persoane în carantină în Australia din cauza unui hotel

Mii de rezidenți  din Melbourne, cel de-al doilea oraș din Australia, au fost puși în carantină pentru cel puțin cinci zile după izbucnirea unui nou focar de coronavirus pe care autoritățile se străduiesc să îl controleze.

În Catalonia 200.000 de oameni au intrat în carantină

Sute de polițiști au fost dislocați pentru a impune blocarea în nouă blocuri turn de locuințe publice. Țara a înregistrat cea mai mare creștere zilnică a cazurilor în ultimele luni. Infecțiile cu coronavirus au început să crească din nou la 1 iulie  înregistrând cel mai înalt vârf al infecției din ultimele trei luni. În 24 de ore, 77 de persoane s-au dovedit pozitive, iar unele ar fi atribuite hotelului de cinci stele, Stamford Plaza din Melbourne, unde oamenii din străinătate își petrec carantina. Agenții de pază și personalul hotelului  par să fi distrat oaspeți în carantină.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.