Coronavirus, mii de broaște țestoase din India s-au întors pe plajă pentru a-și depune ouăle

Restricțiile de Coronavirus au permis a mii de broaște țestoase să se întoarcă pe plaja Rushikulya din Odisha, India. În special, acestea sunt exemplare de Ridley de măsline, o specie pe cale de dispariție. Datorită interdicțiilor și izolării impuse în țară pentru situația de urgență de Covid-19, broaștele țestoase au putut să-și depună ouăle netulburate, cu o speranță mai mare de supraviețuire chiar și pentru puii lor.

După un an de absență, țestoasele Olive Ridley s-au întors să-și depună ouăle pe plaja Rushikulya din Odisha, India . Este o specie pe cale de dispariție și considerată vulnerabilă de către UICN, Uniunea Internațională pentru Conservarea Naturii. Anterior, aceste țestoase au au atras mii de spectatori și turiști, care au aglomerat plaja cu riscul de a călca pe ouă sau de a pune în pericol nașterea micuțelor țestoase. Mai mult, în 2019, animalele nu s-au întors la Rushikulya din cauza ciclonilor . Însă anul acesta, datorită restricțiilor impuse în țară pentru situațiile de urgență Coronavirus , țestoasele sunt libere să-și depună ouăle netulburate.

Coronavirus afectează mai mulți copii decât se aștepta: „Pentru unul în terapie intensivă, alți 2.338 sunt infectați”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.