Coronavirus, mesajul guvernului malaezian pentru femei: „Machiază-te și nu-ți deranja soțul”

Coronavirus, Malaezia cere femeilor să nu-și deranjeze soții și să se machieze
Guvernul Malaeziei și-a cerut scuze după ce a sfătuit femeile să se machieze și să nu-și chinuie soții în timpul carantinei forțate pentru urgența Coronavirus. Țara a fost foarte criticată pentru că a răspândit o campanie sexistă destinată femeilor căsătorite, cu privire la importanța de a rămâne acasă pentru a stopa răspândirea Covid-19.

Coronavirus: în 2015 China a reușit să îmbunătățească Sars cu un virus prezent în lilieci

Cu o serie de ilustrații publicate pe Facebook și Instagram, ministerul pentru femei, familie și dezvoltare comunitară a lansat câteva sugestii despre cum ar trebui să se comporte soții în timpul izolării domestice. În postarea cu hashtagul # WomenPreventCOVID19 ( eliminat ulterior ), femeile au fost sfătuite să „evite să-și hărțuiască” soții și să nu fie „sarcastice” în a cere bărbaților să le ajute cu treburile gospodărești. Totuși, alte postări sfătuiesc femeile să se machieze și să se îmbrace ca și cum ar pleca  la birou și, în general, să nu se„neglijeze”.

coronavirus 2

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.