Coronavirus, Merkel: „Înainte de Crăciun avem nevoie de alte măsuri se restricții”

Având în vedere numărul mare de noi infecții cu coronavirus, Angela Merkel dorește să  impună noi măsuri anti-Covid  în Germania chiar înainte de Crăciun. Datele sunt „îngrijorătoare”, a subliniat cancelarul și arată că numărul de noi infecții „rămâne foarte mare.

Citește și Covid, Germania va începe vaccinarea populației la începutul anului 2021

Apelul este„ menținerea disciplinei ”și„ reducerea la minimum a contactelor ”, mai ales în vederea sărbătorilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.