Coronavirus, Merkel: Germania vrea să redeschidă școlile și centrele sportive

Germania dorește să redeschidă școlile și centrele culturale și sportive după limitele impuse de coronavirus și va decide pe 6 mai. Aceasta a fost anunțată de cancelarul german Angela Merkel.

Un polițist descarcă fără milă pumni și picioare unui adolescent de 15 ani în timpul unei verificări de rutină VIDEO

“Am convenit să redeschidem centre sportive și culturale, cum ar fi muzee, târguri, galerii, monumente, grădini zoologice și grădini botanice, dacă sunt condițiile. Pe 6 mai intenționăm să evaluăm observațiile ministrului culturii, tineretului și sportului și să decidem în ce ordine și cum vor fi redeschise școlile, grădinițele și unele facilități sportive, dacă există anumite condiții ”, a declarat Merkel.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.