Coronavirus medicilor de familie din Marea Britanie: cresc cazurile copiilor cu sindrom inflamator

Alarma medicilor se bazează pe cercetările publicate în Health Service Journal. În ultimele săptămâni  sunt în creștere numărul de copii care au prezentat un sindrom inflamator legate de coronavirus . În plus, numărul copiilor internați în spitale în ultimele 3 săptămâni sunt în creștere. Unii dintre ei s-ar fi testat pozitiv pentru coronavirus , în timp ce alții – pozitivi, dar vindecați – ar fi dezvoltat un alt sindrom având nevoie de tratament specific. Deși numărul de copii afectați este încă relativ scăzut,  trebuie luate în considerare declarațiile HSJ.

Deși copiii sunt – potrivit experților – mai puțin afectați de Covid-19, ei ar putea fi răspânditori ai virusului . În plus, mulți copii din Regatul Unit au dezvoltat un sindrom inflamator după sau în timpul infecției cauzată de coronavirus. Toate acestea i-au determinat pe medici să ridice o alarmă pe baza considerațiilor unei declarații publicate în Jurnalul Serviciului de Sănătate.

Unii medici de familie din nordul Londrei au vorbit despre o inflamație a vaselor de sânge și tocmai de aceea Societatea de Terapie Intensivă Pediatrică a emis un aviz care conține aceleași prevederi și aceleași avertismente urgente.

Declarația unui cercetător israelian: ”Noul coronavirus dispare în 70 de zile, indiferent de măsurile luate”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.