Coronavirus, medicamentul împotriva artritei funcționează !

Imediat un protocol național pentru extinderea consumului de tocilizumab , un medicament împotriva artritei, la pacienții infectați cu coronavirus și cu afecțiuni critice, scrie presa italiană. Acest lucru a fost cerut de oncologul Paolo Ascierto, de la Pascale di Napoli: „Medicamentul s-a dovedit a fi eficient împotriva pneumoniei Covid-19”.

În Napoli , explică medicul, „primii 2 pacienți fost tratați în Italia, după 24 de ore terapia a arătat rezultate excelente și mâine unul dintre cei 2 pacienți va fi extutubat deoarece starea lui s-a îmbunătățit. Ieri, s-a început tratamentul și pentru alte 2 persoane, iar astăzi vom mai trata încă două ».

Citește și Coronavirus, o speranță pentru un posibil remediu. Un medicament anti-artrită: starea pacienților gravi din Napoli s-a îmbunătățit în 24 de ore

Administrația , care a avut loc sâmbătă și a început pentru prima dată în Italia, a fost posibilă datorită unei cooperări strânse între directorul Spitalului Oncologic din Colli, Vincenzo Montesarchio OCV companiei; directorul Unității de Oncologie Melanomă, Imunoterapie contra Cancerului și Terapii Inovatoare a Institutului „Pascale” din Napoli.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.