Coronavirus, medic din Franța: ”Dacă aveți simptome, nu luați ibuprofen!”

Administrarea antiinflamatoarelor precum ibuprofenul sau cortizonul “ar putea fi un factor agravant al infecției” de coronavirus, a declarat Ministrul francez al Sănătății, Olivier Veran, într-un tweet astăzi.

Citește și Coronavirus, potrivit unui studiu, asimptomaticii sunt cei mai contagioși

“Adminitrarea antiinflamatoarelor (ibuprofen, cortizon …) ar putea fi un factor agravant al infecției. În caz de febră, luați paracetamol. Dacă ați început să luați antiinflamatoare sau aveți îndoieli, consultați sfatul medicului dumneavoastră”, a scris ministrul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.