Coronavirus, medic al Congresului SUA: 70-150 milioane de posibile cazuri

Statele Unite trebuie să se aștepte între 70 și 150 de milioane de posibile cazuri de coronavirus (dintr-o populație de aproape 330 de milioane). Acest lucru a fost afirmat de medicul Congresului SUA, profesorul Brian Monahan, personalului ambelor părți din Cameră și Senat, potrivit celor două surse din Axios prezenți la întâlnire.

Citește și Organizația Mondială a Sănătății declară oficial pandemie de coronavirus: „Cazurile și țările afectate vor crește”

Monahan a spus că se va „pregăti pentru cei mai rău”, adăugând că aproximativ 80% dintre oameni se vor recupera de la Covid-19.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.