Coronavirus, media: laboratorul din Wuhan vizat de hackeri

În mijlocul situațiilor de urgență pentru coronavirus, laboratorul chinez din Wuhan a fost vizat de hackeri. Potrivit The South China Morning Post, Institutul de Virologie din Wuhan a fost ținta   hackerilor care au lovit în datele de acces ale unor angajați OMS, care au ajuns marți online. Informațiile au fost apoi difuzate pe rețelele de socializare Telegram și Twitter.

Coronavirus, povestea laboratorului din Wuhan în centrul îndoielilor și suspiciunilor încă de la înființare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.