Coronavirus, maxi-focar într-o închisoare din Ohio: aproape 2 mii de pozitivi

O închisoare din Ohio devine cel mai mare focar de coronavirus din Statele Unite. În penitenciarul Marion Correctional Institution, 109 angajați și 1.828 de prizonieri (trei sferturi din deținuții penitenciarului) au rezultat pozitivi la coronavirus.

În general, în penitenciarele din Ohio există 2.400 de cazuri în rândul deținuților și 244 în rândul personalului, adică 20% din total.

Și-au tratat fiul adoptiv ca pe un animal: își făcea nevoile într-o găleată și era hrănit odată pe zi

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.