Coronavirus, măsurile de super securitate ale aeroportului din Hong Kong. Cabine pentru a elimina bacteriile și virusurile

În încercarea de a reduce răspândirea coronavirusului, Aeroportul Internațional Hong Kong a început să experimenteze mai multe noi tehnologii. Steven Yiu , director adjunct al Autorității aeroportuare din Hong Kong (AA), a declarat că siguranța și bunăstarea personalului și  a pasagerilor „sunt întotdeauna o prioritate”.

“Deși pandemia a afectat traficul aerian, aeroportul nostru face eforturi pentru a se asigura că aeroportul rămâne un mediu sigur pentru toți utilizatorii – spune Yiu – Vom continua să examinăm noi măsuri pentru îmbunătățirea lucrărilor noastre de curățare și dezinfectare”. Pasagerilor le va fi măsurată temperatura înainte de a intra în cabinele „CLeanTech”, care durează doar 40 de secunde pentru a ucide virușii.

La 98 de ani, un medic încă mai lucrează pentru a combate Coronavirusul: „Nu mă pot opri acum”

Suprafața internă a cabinei este echipată cu un strat antimicrobian , capabil să omoare toți virușii și toate bacteriile prezente pe corp și pe haine. Aeroportul experimentează, de asemenea, aplicarea de antimicrobian în toate instalațiile pentru pasageri. Învelișul invizibil, capabil să distrugă bacteriile și virușii , va fi aplicat pe suprafețe inclusiv mânere și scaune, toalete , zona de așteptare, cărucioarele pentru bagaje, butoanele liftului. Practic peste tot.

Gol și sub efectul drogurilor a ucis doi preoți: „Am îndeplinit voința lui Dumnezeu”

Între timp, potrivit „Mirror”, aeroportul a solicitat și ajutorul roboților care curăță spațiile. Robotii sunt echipați cu sterilizatoare cu lumină UV și sterilizatoare de aer. Conform raportului, roboții pot steriliza până la 99,99% din bacteriile din apropierea lor în doar 10 minute. Experimentul este în curs de dezvoltare și dacă va reuși, aceste măsuri de dezinfectare vor putea deveni permanente.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.