Coronavirus, mass-media chineză împotriva SUA: Pompeo și Bannon „un cuplu de clovni mincinoși”

Tensiunea între cele două țări este în creștere.  Potrivit Beijingului,  acuza că pandemia provine dintr-un laborator chinez  este nefondată. Și OMS subliniază: „Nu există nicio dovadă”

După ce a numit ”nebună” ipoteza americană conform căreia coronavirusul a scăpat dintr-un laborator chinez  , Beijingul intră în  contraatac. Secretarul de stat american, Mike Pompeo , și fostul strateg al Casei Albe, Steve Bannon , au ajuns în ochiul  Daily People, vocea Partidului Comunist Chinez supranumindu-i   „un cuplu de clovni mincinoși”, în timp ce Bannon este considerat de asemenea o „fosilă vie a Războiului Rece”.

SUA, Pompeo: „Covid-19 a fost creat într-un laborator din Wuhan. Avem dovezi”

Bennon, în timpul unui talk-show, a declarat că China a comis un fel de “Cernobîl biologic” împotriva Americii, susținând teoria că coronavirusul ar fi avut originea la Institutul de Virologie din Wuhan , în conformitate cu ultimele afirmații ale Casei Albe. .

În urmă cu doar câteva zile, televiziunea chineză de televiziune de stat CCTV, confirmând tensiunea crescândă dintre primele două economii de pe planetă, a denunțat în mod repetat Pompeo numindu-l „dușmanul comun al umanității” și l-a acuzat de „răspândirea unui virus politic” pentru afirmațiile sale repetate că pandemia își au originea într-un laborator chinez.

Pentru Beijing, acestea sunt acuzații „nefondate” . Dacă Pompeo are „enormele dovezi” despre care a vorbit, mass-media, „arată-le lumii , în special americanilor de care administrația continuă să-și bată joc”.

Trump: “Ceva groaznic s-a întâmplat în Wuhan”

Experții OMS au definit teoriile laboratorului chinezesc de coronavirus drept „speculații” și au subliniat că nu au primit nicio dovadă în acest sens din partea Statelor Unite.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.