Coronavirus, mass-media americană: Trump vrea să „concedieze” grupul de lucru al lui Fauci

Potrivit „New York Times”, Donald Trump intenționează să închidă treptat grupul de lucru anticoronavirus, având în vedere că sarcina lui Fauci este  epuizată. Ziarul citează surse din administrația federală care comunică deja decizia personalului și membrilor grupului, conduse de vicepreședintele Mike Pence și formate din super experți precum virologul Anthony Fauci și imunologul Deborah Birx.

Coronavirus, mass-media chineză împotriva SUA: Pompeo și Bannon „un cuplu de clovni mincinoși”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.