Coronavirus, masacru într-un azil de bătrâni din Germania

Zece oaspeți al unui azil de bătrâni din Wuerzburg, Bavaria, și-au pierdut viața din cauza coronavirusului, în timp ce alte 62 de persoane (inclusiv 33 de colaboratori) sunt infectate.

Citește și O fetiță cu cancer își sărută tatăl de la fereastră: această fotografie demonstrează importanța izolării

Bilanțul tragic a fost anunțat de agenția Dpa. Printre alte persoane suspecte de coronavirus se află  și directorul instituției.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.