Coronavirus, Marine Le Pen în carantină

Marine Le Pen se află în carantină la domiciliu ca o măsură „de precauție”, după ce a fost în contact săptămâna trecută cu Christian Jacob, liderul Les Républicains, care a rezultat pozitiv la Covid-19.

Citește și Politicieni din întreaga lume pozitivi : coronavirusul nu iartă pe nimeni

Potrivit rapoartelor presei franceze, care menționează anturajul lui Le Pen, liderul reasamblării naționale prezintă „niciun simptom” al bolii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.