Coronavirus, Marea Britanie: „Posibil un nou blocaj național”

Este posibil un nou blocaj național pentru Marea Britanie, deoarece țara se află “într-un punct critic” al pandemiei coronavirusului, dar trebuie depuse toate eforturile pentru a preveni acest lucru.

Citește și Tragic accident între două aeronave în Franța: patru morți

Acest lucru a fost afirmat, așa cum a raportat BBC, de profesorul Peter Horby, președintele Grupului consultativ pentru amenințări ale virusului respirator nou și emergent (Nervtag) și consultant al guvernului londonez.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.