Coronavirus Marea Britanie, o asistentă însărcinată moare: medicii reușesc să-i salveze fetița

O tânără asistentă însărcinată în vârstă de 28 de ani a murit de coronavirus. Din fericire, medicii au reușit să-i salveze copilul pe care îl purta  în pântec printr-o cezariană de urgență. S-a întâmplat în Marea Britanie . Sănătatea tinerei, Mary Agyeiwaa Agyapong , s-a înrăutățit brusc în ajunul de Paște, la o săptămână după ce a fost internată pentru Covid-19 în spitalul în care lucra de cinci ani, la Luton și Dunstable University Hospital.

Se poate! O bunică în vârstă de 106 ani s-a vindecat de coronavirus

Anticipând nașterea, medicii au fost încrezători că pot proteja ambele vieți. Dar nu a fost așa. Mary a murit duminică, la câteva zile după moartea tatălui ei, ucis și el  de coronavirus. Colegii ei își aduc aminte de ea ca „o asistentă fantastică, un excelent exemplu ”. Singura consolare, a subliniat directorul medical al spitalului, David Carter , a fost  strigătul fetiței nou-născute, „o rază de lumină în aceste vremuri foarte întunecate”.

Încă nu se știe dacă fetița este pozitivă sau nu, sau dacă a fost supusă unui tampon precum tatăl ei, soțul Mariei care se află în prezent în carantină la domiciliu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.