Coronavirus, Marea Britanie nu se așteaptă să revină la normal înainte de 6 luni

Marea Britanie speră să poată inversa tendința infecțiilor în săptămânile următoare dacă restricțiile vor fi respectate de populație, dar nu să revină la normal “înainte de șase luni” sau poate mai mult. Acest lucru a fost remarcat de Jenny Harries, adjunctul consilierului de sănătate al premierului Boris Johnson.

Potrivit Harries, chiar și odată ce numărul infecțuulor vor scădea, „nu va trebui să revenim imediat la viața normală” pentru a „evita o a doua epidemie”.

Citește și O noua tulpină de scarlatină descoperită prima dată în Marea Britanie ar putea deveni următoarea pandemie mondială

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.